Yeniden refah partisi Karaman il başkanı belli oldu

TAKİP ET

Yeşil makine yönetim kurulu başkanı Mustafa yeşil yeniden refah partisi il başkanı oldu. Yeşil görev yazısını aldıktan sonra şu açıklamayı yaptı.

             Kıymetli  Hemşerilerim; sizleri sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
                 Yeniden  Refah  Partisi  Karaman İl Başkanlığına  atanmış bulunmaktayım. Bu görevi şahsıma layık gören Milli Görüş Lideri ; Muhterem Genel Başkanımız  Sayın Dr. Fatih ERBAKAN  bey e sonsuz teşekkürlerimi arz ederim.
                 Öncelikle     Karamanımızdan  başlayarak , Tüm ülkemizi Hakkettiği  değerlere   kavuşturmak  için  Milli  görüş   geleneğinin  halkımızla  tam  manasıyla tanıştırılması gerektiğini ve bununla beraber; bolluk ve  bereketin, Hak ve Adaletin, Ahlak ve Maneviyatın geleceğine inancım tamdır.
                 Milletimizin   milli  görüşe   olan   özlemi;  Yeniden   Refah   Partimizi   üye sayısı bakımından Türkiye’nin   3. Partisi   konumuna   getirmiştir. Geçtiğimiz   31  Mart  yerel seçimlerinde milletimiz bu özlemini sandıkta da dile getirdi ve muhteşem bir teveccühle partimizi Türkiye’nin 3. Partisi yapmıştır. İnanıyorum  ki bu   teveccüh  katlanarak  devam edecek  Yeniden Refah Partimizi iktidar yapacaktır ve bununla   beraber   kazanan  Karamanımız  olacak, kazanan ülkemiz olacak ve tüm dünya mazlumları olacaktır.
                 Bu vesileyle Tüm milletimizi fikriyle, duruşuyla , eylemleriyle Milli  Görüş  Ruhunu ve yolunu devam ettiren ,Milli görüşün tek partisi olan Yeniden Refah Partimize Davet ediyorum. Bu       zamana kadar bu kutsal görevi üstlenen tüm il başkanlarımıza ve yönetimlerine ayrı ayrı teşekkürler ediyorum
               Yeni Görevimizin ve yapacağımız çalışmalarımızın hayırlara vesile olması temenni eder, sizleri  Allah’a emanet ederim. Saygılarımla…
                                                                                                         Mustafa YEŞİL
                                                                                                      Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı

yeniden refah Fatih Erbakan mustafa yeşil karaman hemserilerimiz